• Uw specialist

  Home Storage

  Voor particulieren en professionals
 • Snelle diensten
  Gerealiseerd door professionals.

  Ontdek ons

Snelheid

U hebt de zekerheid dat alles eenvoudig en snel zal gebeuren.

Kwaliteit

Professionele en kwaliteitsvolle service, onze doel is om onze klanten tevreden te houden.

Beschikbaarheid

We bieden een service 24u/24 7d/7 om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

Wie zijn wij ?

Onze snelle en efficiënte stofzuigbedrijf zorgt ervoor dat u uw grote spullen, oude meubels of snuisterijen die niet langer nodig zijn, kwijtraakt.

Door u onze diensten van vacuüm-huis, garage ontruimem lege kelders aan te bieden.

Werk gedaan door ons bedrijf

FAQ

Ons bedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen, empty-house en transport. Wij zijn beschikbaar voor u 7d/7 om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • We maken een afspraak op basis van uw gemak

 • We schatten de waarde van de inhoud die moet worden geleegd, wanneer het geen verspilling is. Drie opties zijn mogelijk:

  1. De waarde van de inhoud die moet worden geleegd, is groter dan de kosten die we maken: we doen dan een redelijk aanbod om te kopen, en we nemen ook de waardeloze items weg.
  2. De waarde van de inhoud die moet worden geleegd is gelijk aan de kosten die we maken: we legen de plaats gratis en zonder kosten.
  3. De waarde van de te legen inhoud is minder dan de kosten die we maken : we legen de plaats voor een kleine prijs onverslaanbaar.

Neem contact met ons op via deze link om zo snel mogelijk een gratis offerte te sturen zodat u de concurrerende prijzen (prijzen) die ons bedrijf biedt, kunt kennen. Neem voor alle andere vragen contact met ons op via +32 486 270 482 of stuur ons een e-mail contact@vide-maison-nori.be